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Melonensalat mit Feta, Minze und Oliven auf einem großen Teller angerichtet. Der Untergrund ist rosé farben.
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Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4 Servings
Calories 267

Ingredients

  • 1 KG Watermelon
  • 200 g Feta
  • 3 Handful  Mint
  • 150 g Olives
  • 2 El Olive oil

Zubereitung

  • Cut the melon open and cut the flesh into bite-sized cubes.
  • Coarsely chop the mint.
  • Crumble the feta over the melon.
  • Add olives and mint.
  • Dress the salad with olive oil and serve.

Notes

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Nährwerte

Calories: 267kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 9g | Fat: 17g | Saturated Fat: 8g | Polyunsaturated Fat: 1g | Monounsaturated Fat: 7g | Cholesterol: 45mg | Sodium: 1158mg | Potassium: 331mg | Fiber: 2g | Sugar: 16g | Vitamin A: 1813IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 285mg | Iron: 1mg